Nivea Vital Soya Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi 50 Ml Soja

436,57 TL
Marka
Stok Kodu
4005808195923
Garanti Süresi
24 Ay
*82,22 TL den başlayan taksitlerle!!


Nivea Visage Vital Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi

İçeriğindeki Soya Özü ile cildin derin katmanlarına etki ederek; kırışıkları gözle görülür derecede azaltır, cildi fark edilir derecede sıkılaştırır ve yaşlılık lekelerini önlemeye etkili bir şekilde yardımcı olur.
NIVEA Vital serisi, 100 yıllık NIVEA cilt bakım uzmanlığı ile değerli doğal içerikleri birleştirir. İçeriğindeki Soya Özü, cildin kendi kolajen üretimini ve Hyaluronik Asit* seviyesini artırmaya yardımcı olur.
NIVEA bilim adamları bu bilgi birikimini olgun ciltlerin artan ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıp, bu gelişmiş yaşlanma karşıtı kremi üretti.

Nasıl etki eder

Doğal Soya özüyle olgun ciltlerdeki belirgin yaşlanma işaretlerini azaltır.

• Çizgi ve kırışıkları azaltır
• Cildi gözle görülür şekilde sıkılaştırır
• Güneş Koruma Faktörü 12 ile UVA/UVB ışınlarından korur
• Yaşlılık lekelerini önlemeye yardım eder
• Ciltteki ton farklılıklarını giderir
• Cildi yoğun bir şekilde besler gün boyu rahatlık sağlar

Kremi, her gün temiz yüz,boyun ve dekolte bölgesine, yukarı doğru dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın, göz çevresinden sakının.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nivea Vital Soya Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi 50 Ml Soja Kozmetik, Parfüm, Makyaj,Saç Cilt Bakımı Ürünleri Bilgi ve Satış Sitesi.Kozmetik ve parfümeri hakkında herşey,Tabac,Taft,Tariş,Tarko,Tattoo,Thierry Mugler,Thrive,Tiaras,Verdure,Versace,Vi- Vet,Vichy,Slazenger,Smiley,Snob,Solingen,Solissima,Rochas,Rodeo,Rosense ... DIOR,parfüm,parfüm fiyat,parfüm fiyatı,parfüm reklam,parfüm içeriği,parfüm reklamı,parfüm bayan,parfüm yorum,parfüm en ucuz,bayan parfüm,kadın parfümü,parfüm erkek,parfüm, 4005808195923
Nivea Vital Soya Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi 50 Ml Soja

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.