Caldion Classic Edt 100 Ml + Body Mist Sprey 140 Ml Bayan Parfüm

485,17 TL
Marka
Stok Kodu
8690973507280
Garanti Süresi
24 Ay
*91,37 TL den başlayan taksitlerle!!

 

Caldion Bayan Parfüm Set Edt 100ml + Deodorant 150 ml


Günümüzün genç, modern ve casual kadın parfümü... 

Caldion for women edt özünü sulu bahar meyvelerinden ve beyaz çiçekleriden almıştır. Zerafeti, yumuşaklığı ve sadeliği  ile çağdaş kadının vazgeçilmezleri arasındadır.

Koku Bilgisi;
Üst Not: Çiçeksi meyvemsi
Orta Not: Çiçeksi
Alt Not: Odunsu Misk

Floral-fruity doğrultusunda yer alan Caldion For Womenin gövdesini leylak, yasemin ve menekşe süslemekte, dip notlardaki vanilya kokunun kalıcılığını sağlamaktadır. Zerafeti, yumuşaklığı ve sadeliği ile çağdaş kadının vazgeçemediği parfümler arasındadır.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Caldion Classic Edt 100 Ml + Body Mist Sprey 140 Ml Bayan Parfüm Kozmetik, Parfüm, Makyaj,Saç Cilt Bakımı Ürünleri Bilgi ve Satış Sitesi.Kozmetik ve parfümeri hakkında herşey,Tabac,Taft,Tariş,Tarko,Tattoo,Thierry Mugler,Thrive,Tiaras,Verdure,Versace,Vi- Vet,Vichy,Slazenger,Smiley,Snob,Solingen,Solissima,Rochas,Rodeo,Rosense ... DIOR,parfüm,parfüm fiyat,parfüm fiyatı,parfüm reklam,parfüm içeriği,parfüm reklamı,parfüm bayan,parfüm yorum,parfüm en ucuz,bayan parfüm,kadın parfümü,parfüm erkek,parfüm, 8690973507280
Caldion Classic Edt 100 Ml + Body Mist Sprey 140 Ml Bayan Parfüm

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.