Megavent Burun Aparatı,Horlama Aparatı

50,08 TL
Marka
Stok Kodu
7350043840174
Garanti Süresi
24 Ay
*9,43 TL den başlayan taksitlerle!!

Megavent Burun Aparatı,Horlama Aparatı

 

Megavent Burun Aparatı,Horlama Aparatı

 

Megavent, horlamayı önleyen ve rahat nefes almayı sağlayan burun içi aparatıdır.
Horlama ve burun tıkanıklığı ciddi bir sağlık sorunudur. Sağlıklı bir vücut için burundan soluk alıp vermek gerekir.
Megavent Özellikleri
Horlamayı durdurmaya yardımcı olur.
Burun deliklerini açık tutarak vücudun yeterli oksijen almasına yardımcı olur. Ağızdan nefes almayı ve ağız kuruluğunu önler.
Burun deliklerine baskı yapmaz, yumuşaktır, anatomik dizaynı ile rahattır. Orijinal şekli ile kullanılabilir veya 10-15 saniyede kolayca şekillendirilebilir.
Patentli Megavent ilk esnek ve kişiye özel ayarlanabilir burun içi aparatıdır.
Sırrı eşsiz bireysel uyumudur. Tamamen burun deliklerine yerleşir, esneyerek burun deliklerinden çıkmaz.
Megavent, tüm gece boyunca şeklini korur, burun deliklerinde kalır ve güvenlidir.
Şeffaf olma özelliği ile görünmez.
  3 farklı boyutu bulunmaktadır;
Large (Büyük) Büyük boy genellikle iri yapılı erkeklere önerilmektedir.
Medium (Orta) Orta boy genellikle bayanlara ve orta yapıdaki erkeklere önerilmektedir.
Small (Küçük) Minyon tipli bayanlar içindir.
.

Burnunuzun akciğerlerinize yeterli oksijen sağlayamaması durumunda (alerji, kırık burun v.b. bağlı olarak) vücudunuz, esneme esnasında olduğu gibi, ağız yoluyla solunum yapacaktır. Uyku halinde iken ağız genellikle açık kalır ve alt çene geriye düşer, dil ve yumuşak dokular ağzın gerisine düşer ve bu durum solunum yolunun engellenmesine yol açar. Hava girişindeki azalmayla birlikte, vücudun eşit miktarda oksijen almaya çalışması yumuşak dokuların titremesine ve horlamaya sebep olur, nefes verişlerde rahatsız edici bir ses ortaya çıkar.

Megavent burun deliklerini açık tutarak burun yolu hava akışını arttırır ve yeterli oksijeni sağlamak amacıyla beynin daha fazla nefes alma sinyallerini önler. Solunum daha rahat bir hal alır, daha fazla nefes almak için ağzın açılmasına ihtiyaç kalmaz. Dolayısıyla horlamaya sebep olan dar havayolu titreşimlerinin azalmasına yardımcı olarak horlamayı önler. Bu sayede de geniş bir şekilde açılmış, kuru bir ağızla uyumanın önüne geçilmiş olunur.

Megavent 4000 İsveçli kullanıcı ile uyku laboratuarında test edilmiştir.
  • % 53 oranında horlamayı önlediği,
  • % 80 oranında nefes almayı arttırdığı,
  • % 75 oranında diğer horlamayı önleyici aparatlar arasında Megavent' in tercih edildiği kanıtlanmıştır.
  •   Kullanım Talimatları

    Ürünü kutusundan çıkartıp standart şeklinde kullanabilirsiniz,
    Standart şeklinde istediğiniz verimi alamadıysanız ürünü şekillendiriniz.
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Herhangi bir su ısıtıcısından kaynattığınız suyu küçük bir kaba dökerek başlayabilirsiniz. Megavent iki parçanın birbirine birleşmesinden oluşur, birleştirme parçası burun dışında kalır. İki parçayı birleştiren kısımdan tutarak öncelikle bir parçasını sıcak suya sokunuz maksimum 10 saniye (*) olacak şekilde,

    Başparmağınız ve işaret parmağınızı kullanarak ürünün kısa kenarlarından arzu edilen genişliğe göre baskı uygulayınız.
     

    Burun kemiğine denk gelen kısma diğer elinizin işaret parmağıyla hafif kavis veriniz ve bu şekilde 5 saniye soğuk suya tutunuz. Aynı uygulamayı ürünün diğer parçasına da yapınız.

    Ürün arzu edilen şekle ulaştıysa burnunuza yerleştiriniz.
     

    Şeffaf Megavent ile daha rahat soluk almaya başlayabilirsiniz.

    Megavent hafızalıdır. Basınç uygulanmadan sıcak suda tutulduğunda (5 saniye kadar) tekrar orjinal şeklini alır ve yukarıda anlatılan aynı uygulama ile tekrar şekillendirilebilir.
    Her kullanımdan önce ve sonra sabun ve ılık su ile yıkayınız. İyice durulayınız.
    Dayanıklılığı sayesinde ucuz bir horlama aparatıdır. Her bir Megavent, normalde 1-2 ay olacak şekilde uzun ömürlüdür.

    (*) Uyarı:
    Daha uzun süre tutarsanız sertleşebilir.
    Çocuklar için uygun değildir. Kullanmayınız. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız.
  •   Sonuçları
    Daha fazla hava,
    Daha fazla oksijen,
    Daha zinde,
    Daha sağlıklı yaşam...
    Burun yanaklarını dışa doğru iterek daha fazla nefes almanızı sağlar.
    %80'e varan oranlarda daha çok hava akışını sağlar.
    Horlamayı önler.
    Vücut kan basıncını dengeler.
    Kalp atışlarını düzenler.
    Kalp üzerindeki baskıyı azaltır.
    Fazla oksijen vücuttaki yağların yanmasını kolaylaştırır.
    Fazla kiloların verilmesinde yardımcıdır.

    MEGAVENT
    TEDAVİ ETMEZ, KULLANILDIĞI SÜREDE RAHAT NEFES ALMAYI SAĞLAR.
  •   Horlama Rahatsızlığı
    Normal erişkin insanların en az %45' i zaman zaman horlamaktadır. %25' i sürekli olarak horlamaktadır. Horlama problemi en sık şişman erkeklerde görülür ve yaşla birlikte her geçen gün artar.

    Horlamanın Nedenleri:

    Ağız ve burun arkasındaki hava yolunda darlık olduğunda ortaya çıkan gürültü biçimindeki sese horlama denir. Dilin arkası ve yumuşak damak ve küçük dilin olduğu kısmın genizle birleştiği bölge kendiliğinden daralabilen bir bölgedir. Bunlar birbirleri üstüne geldiğinde solunumla birlikte titreşmekte ve horlama ortaya çıkmaktadır. Horlayan biri aşağıdaki problemlerden en az birine sahiptir.
    • Dil ve boğaz kasları gerginliği azalmıştır. Gevşek kaslar sırt üstü yatınca dilin boğaz arkasına doğru kaymasına engel olamaz. Bu olay alkol yada ilaç alarak gevşemiş birinin uykusunda kas kontrolünün kaybolması ile ortaya çıkar. Bazı insanlarda uykunun derin fazında gevşemeye bağlı olarak yine horlama görülebilmektedir.
    • Boğazdaki dokuların aşırı büyük olması. Büyük bademcik ve geniz eti çocuklarda en sık rastlanan horlama nedenidir. Şişman insanlarda kalın boyun dokusu sebep olarak gösterilir. Kist ve tümörlerde nadir olarak bu yolla horlama yapabilmektedir.
    • Yumuşak damak ve küçük dilin aşırı sarkık ve uzun olması boğaza doğru hava yolunu daraltır. Hava yoluna sarktığı için bir valv gibi horlamaya neden olur.
    • Burun tıkanıklığı olan kişi havayı almak için genizde aşırı vakum yaratır. Bu vakum boğazda kollabe olabilen dokuları hava yoluna doğru çeker. Böylelikle burun açık iken horlamayan kişide horlama görülmeye başlar. Bu durum neden bazı insanların sadece allerjik dönemlerde veya grip, sinüzit olduğu zamanlarda horladığını izah etmektedir. Burun deformasyonları bu tip burun tıkanıklığı nedenleri olarak bilinir. Deviasyon burun orta bölmesinin yan taraflara taşması olarak tanımlanır. Burun içi deformasyonları içinde en sık rastlanılanıdır.
    Horlama Ciddi Bir Sorun mudur?

    Sosyal olarak evet!
    Bu aile yaşamında ciddi bir şekilde tehdit eder. Horlayan kişi alay konusu olur. Ailenin diğer bireyleri için uykusuz gecelerin sorumlusu tutulur. Horlayan kişi tatil ve iş gezilerinde istenilmeyen oda arkadaşı olur.

    Tıbbi olarak evet!
    Kişinin kendine verdiği zarar daha büyüktür. Dinlenilmeden geçirilen geceler vardır. Aşırı horlayan kişilerde yüksek tansiyon horlamayan kişilere göre daha sık görülür. Horlamanın en ağır formu tıkayıcı tipte horlama hastalığıdır. Uyku apnesi diye bilinen bu hastalıkta şiddetli horlama nefessiz kalınan bir dönemle kesilmektedir. Bu sırada solunum tam durmuştur. 10 saniyenin üzerindeki nefessiz kalma nöbetlerinin bir saat içinde 7 den fazla görülmesi yaşamı ciddi şekilde tehdit eder. Bu durumda doktorunuzun size bir uyku merkezinde inceleme yapılmasını önerecektir. Apneli (nefesin kesilmesi) hastalarda saatte 30-300 defa tıkanmalara rastlanılmaktadır. Böylelikle uykuda kan oksijen düzeyi aşırı oranda düşer. Oksijenin düştüğü bu dönemde kalp kanı daha çok pompalamak zorundadır. Bir süre sonra kalp ritmi bozulurken, yıllar içinde yüksek tansiyon ve kalp büyümesi yerleşir. Tıkayıcı tipte horlama hastalığı olan kişiler uykularının çok az bir kısmında derin uyku fazına geçebilmektedirler. Derin faz gerçek dinlenme için tek yoldur. Dinlenmeden geçirilen gecenin gündüzü uykulu, yorgun ve verimsiz geçecektir. Araba kullanırken yada iş başında uyuklamalar görülecektir.

    Unutmayın; Horlama nefes almanın tehlikeli biçimde kesilmesidir. Horlama komik değildir, umutsuz hiç değildir.
  •   Sıkça Sorulan Sorular
    Ne zaman kullanabilirim?
                  Uyurken ve burundan nefes alma zorluğu yaşadığınız her an takabilirsiniz. Arzu edildiğinde günün her saati kullanılabilir.
     
    Hangi rahatsızlıklarda kullanılmalıdır?
    • Horlama
    • Nefes alma zorluğu
    • Ağız kuruluğu
    • Uyku apnesi
    • Burun eti, burun kemik eğriliği, burunda deviasyon, burun yan duvar zayıflığı, astım, alerji,
    • gribal rahatsızlıklardan dolayı burundan soluma zorluğu
     
    Kimler kullanabilir?
    • Horlayanlar
    • Nefes almakta zorluk çekenler
    • Sporcular
    • Burun boşluğu dar olanlar
    • Doku tonüsü düşük olanlar
    • Ameliyat olmaya elverişli olmayanlar
    • Ameliyat için bekleyecek hastalar

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Megavent Burun Aparatı,Horlama Aparatı Kozmetik, Parfüm, Makyaj,Saç Cilt Bakımı Ürünleri Bilgi ve Satış Sitesi.Kozmetik ve parfümeri hakkında herşey,Tabac,Taft,Tariş,Tarko,Tattoo,Thierry Mugler,Thrive,Tiaras,Verdure,Versace,Vi- Vet,Vichy,Slazenger,Smiley,Snob,Solingen,Solissima,Rochas,Rodeo,Rosense ... DIOR,parfüm,parfüm fiyat,parfüm fiyatı,parfüm reklam,parfüm içeriği,parfüm reklamı,parfüm bayan,parfüm yorum,parfüm en ucuz,bayan parfüm,kadın parfümü,parfüm erkek,parfüm, 7350043840174
Megavent Burun Aparatı,Horlama Aparatı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.