KARGO BEDAVA

Donna Karan Dkny Energising EDT 50 Ml Kadın Parfümü

761,87 TL
Marka
Stok Kodu
022548230947
Garanti Süresi
24 Ay
*143,49 TL den başlayan taksitlerle!!

Donna Karan Dkny Energising EDT 50 Ml Kadın Parfümü

 

Donna Karan Dkny Energising Bayan Edt 50Ml Bayan Parfümü

 
Dkny Women EDT 50 Ml Bayan Parfüm
 
 
DKNY Women Eau de Toilette New York şehrinin enerjisini yansıtıyor. Ferahlığı ile modern, feminen DKNY kadınını anlatıyor. Parfümün enerji verici notalarında kan portakalı, ıslak çiçeksi notalar, mandalina çiçeği, donmuş votka ve domates, baş döndürücü su zambağı, yeşil mercan orkidesi ve sarı nergis tensel dip notasında ise huş ağacı bulunuyor. 
 
 

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Donna Karan Dkny Energising EDT 50 Ml Kadın Parfümü Kozmetik, Parfüm, Makyaj,Saç Cilt Bakımı Ürünleri Bilgi ve Satış Sitesi.Kozmetik ve parfümeri hakkında herşey,Tabac,Taft,Tariş,Tarko,Tattoo,Thierry Mugler,Thrive,Tiaras,Verdure,Versace,Vi- Vet,Vichy,Slazenger,Smiley,Snob,Solingen,Solissima,Rochas,Rodeo,Rosense ... DIOR,parfüm,parfüm fiyat,parfüm fiyatı,parfüm reklam,parfüm içeriği,parfüm reklamı,parfüm bayan,parfüm yorum,parfüm en ucuz,bayan parfüm,kadın parfümü,parfüm erkek,parfüm, 022548230947
Donna Karan Dkny Energising EDT 50 Ml Kadın Parfümü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.